Регион

Връчиха първата стипендия от 1 000 лв. за студент на празника на Симеоновград

На тържественото заседание на общинския съвет за празника на Симеоновград присъства и почетният гражданин Станимир Каролев, съобщават от областна администрация.

Той обяви, че учредява стипендия, която всяка година ще бъде предоставяна на изявени абитуриенти или студенти от града, която да им бъде в помощ при следването в университета.

Празник

Първата стипендия от 1 000 лв. получи Ивайло Ганчев. Той е завършил миналата година и вече е студент във филиала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в Смолян със специалност „Информационни технологии“.

На сесията присъстваха кметът Милена Рангелова, областният управител Стефка Здравкова, председателят на общинския съвет Светлана Стоева, общински съветници и жители на общината.

Празничната програма продължи с концерт и награждаване на 10-те най-добри спортисти и изявени деца в читалище „Развитие 1882“. А в 17:30 часа ще бъдат запалени светлините на коледната елха пред кметството в Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button