Регион

4-месечно бебе пострада при верижната катастрофа до Козлец

Неспазена дистанция е причинила вчерашната верижна катастрофа до хасковското село Козлец, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, при инцидента се удариха Ситроен, Опел и Мазда. От полицията допълват, че 28-годишен водач от Кърджали на Маздата е нарушил дистанцията с движещ се пред него и намаляващ скоростта Ситроен с водач 55-годишен кърджалиец, който в резултат на удара се е ударил в спиращ Опел, управляван от 37-годишен хасковлия.

В произшествието е пострадало возещото се в Ситроена 4-месечно бебе, чиито натъртвания веднага са прегледани, след което е освободено за домашно лечение. На виновния шофьор е съставен акт.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
09.12.2019 13:56 13:56

Редовно пътувам по този маршрут и за съжаление масова практика е неправилното изпреварване и високата скорост несъобразена с недостатъчната видимост.Неможе Полицията да седи на главите ни недостатъчната култура и ограниченото мислене е ежедневие.Крайно време е малко съобразителност и търпение на пътя.

Back to top button