Любопитно

„Gravity Bind“ спечели първото място в конкурса „Сцената е наша“

Победител в първия конкурс за младежка рок група „Сцената е наша“, който се проведе снощи в Младежкия център, е „Gravity Bind“, съобщават организаторите от Сдружение „Алианс за регионално сътрудничество и развитие“.

Групата получи и парична награда от 150 лв., предоставена от народния представител Евгения Ангелова. Второто място е за „Euphoria“. Техен стана и Гласът на публиката. Трети се класираха „Беднятика“, които също така получиха Гласът на бандите. Имаше и специални награди.

Конкурс

Изпълненията бяха оценявани от жури в състав Цанислав Петков, Делян Арнаудов и Диян Георгиев. В гласуването за победител участваха със своя глас бандите на сцената и публиката.

Конкурс

Специални благодарности получиха менторите на групите Димитър Русев, Петър Вълканов, Филип Филипов, Стелиян Николов, Петър Влайков и техните ръководители Татяна Колева и Николай Делчев. Фотографи бяха Славян Костов и неговите ученици Евгения Евтимова, Рая Русева и Васел Грозев.

Конкурс

Част от инструментите, които използваха групите са закупени с подкрепата на община Хасково за подпомагане на младежки дейности. Сред гостите беше областният управител Стефка Здравкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button