Любопитно

Млади хора се редят за автограф от Ирина Митева на премиерата на „Спомних си за теб“ в Хасково

19-годишната Ирина Митева представи тази вечер дебютната си стихосбирка „Спомних си за теб“ в хасковското читалище „Заря“.

Младата поетеса беше представена от своя редактор Добромир Зафиров. Двамата са от Димитровград и са първокурсници в специалност „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Ирина беше поздравена в началото от димитровградската млада певица Микаела Димитрова, която изпълни „Среща“ на „Щурците“.

Книга

Поетесата Ели Видева каза, че в „Спомних си за теб“ има хляб, поезия и мисъл. Тя похвали авторката, че има възможности и я предупреди, че свободният стих е много опасен и се пише най-трудно. Видева допълни, че сега предстои по-трудната книга – втората и й пожела успех.

Книга

От името на Гражданско сдружение „Родопско утро“ Антон Атанасов връчи на Ирина Митева грамота за принос в духовното израстване на младите поети и писатели от Източните Родопи.

Книга

В края поетесата дълго раздаваша автографи на младите хора, дошли на премиерата й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бащицата
Бащицата
13.12.2019 23:17 23:17

Браво деца, четете книжки и не бягайте с филии мас по поляната !

Back to top button