Хасково

Кметът и почетните граждани обмениха идеи за развитието на Хасково

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници кметът Станислав Дечев покани на приятелска среща почетните граждани на Хасково, съобщават от кметството.

„Това, че сядаме на една маса и говорим за Хасково, е прекрасна традиция, която ще продължа“, с тези думи Дечев посрещна част от хората, прославили Хасково с талантите, всеотдайността и трудолюбието си.

Среща

„Почетните граждани на Хасково сте хора с опит, мъдри и изключителни професионалисти в своите сфери, затова контактите ми с вас са полезни и много важни за мен“, подчерта кметът. Той благодари на всички за приноса им за развитието на града.

Среща

Градоначалникът подари коледни подаръци на отец Антоний Енев, Костадин Латинов, д-р Кирил Кокаличев, Тодор Кожухаров, Димо Костов, д-р Ирина Караманова, д-р Пюзант Касабян, Вела Казакова, Али Мехмедов, Ана Димитрова, хаджи Снежана Гарабед, маестро Красимир Захариев, Дойчо Кръстев, Димитър Русев.

В празничната среща участваха и председателят на общинския съвет Таня Захариева, заместник-кметовете Мария Вълчева, Динко Тенев и Танер Емин. През Новата година ни предстоят още много срещи с вас, защото имаме близки идеи за развитието на Хасково и общината, каза още Дечев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
17.12.2019 17:00 17:00

За сефте млад човек с акъла си начело на тоя град, ама да видим какво може да направи. Другите ги видяхме какво могат да съсипят.

John
John
17.12.2019 17:04 17:04

лол

⭕
17.12.2019 21:20 21:20

Бля бля на кьор софра.

Back to top button