Любопитно

10 получиха наградата „Приятел на природата“ в Хасково

Регионалната инспекция по околната среда и водите в Хасково за девета поредна година отличи с грамоти и награди „Приятел на природата“ 10 училища, детски градини, общини и доброволци за принос в опазването на околната среда и в развитието на екологичното възпитание на подрастващите.

Отличието се присъжда още за активно участие в организираните от МОСВ и РИОСВ кампании и инициативи. То е и за реализирани през годината дейности за повишаване на екологичната култура на децата в региона.

Награди

Тази година са отличени: Екоклуб „Приятели на природата“ в 3 В клас от ОУ „Свети Климент Охридски“ – Хасково, „Екорерусрс Харманли“, ДГ „Ален мак“ – Харманли, Туристически информационен център – Ивайловград, ОП „Младежки център“ – Хасково, 3 Д клас от ОУ „Алеко Константинов“ – Димитровград, ПЕГ „Д-р Иван Богоров“ – Димитровград, ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград, Община Момчилград и Стефан Аврамов – учител и природозащитник. Всички те получиха грамоти „Приятел на природата“, стенни часовници, топки, календари, информационно-образователни материали и др.

На събитието беше показана презентация за информационно-образователните дейности на РИОСВ през годината. Празникът завърши с музикална програма с участието на ВГ „Зора-Зорничка“ с ръководител Иванка Топузова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button