Хасково

Наградиха петима талантливи младежи в Хасково

Едни от най-изявените и талантливи деца и младежи от региона бяха наградени снощи в Хасково на традиционния за Игнажден коктейл на областния управител Стефка Здравкова, съобщават от администрацията.

Това бяха младият предприемач Христо Хубенов от Харманли, математичката Стела Бинева от Димитровград, информатика Стоян Малинин, пианистката Атина Нико Йовчиду от Хасково и Виктория Георгиева, също от Хасково, за успехите от различни състезания, проведени на английски език.

Награди

Пред гостите на коктейла Здравкова отчете една успешна година, в която всяка от общините е реализирала проекти, свързани с подобряването на живота на гражданите. Тя заяви пред присъстващите кметове и общински съветници, че предстои един мандат, в който ги очаква много работа и в нейно лице те имат партньор, който ще подкрепи всяка добра и разумна идея за развитието на общините в областта.

Награди

Здравкова отбеляза, че от своя страна ще продължи политиката, която правителството води в сферата на образованието и ще работи с бизнеса и институциите за създаването на паралелки за дуално образование и в Хасково. Увереността в тази политика тя демонстрира и на практика като заяви на гостите, че част от кетъринга е произведен от учениците от гимназията по туризъм „Александър Паскалев“, а тоалетът, гримът и прическата са дело на възпитаниците на гимназията по лека промишленост „Райна Княгиня“, за което им благодари.

На събитието беше поставена и кутия на фондация „Искам бебе“, на която областният управител е партньор вече трета година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ветеринар, Любимец
ветеринар, Любимец
21.12.2019 19:17 19:17

Има още хляб в Стефито.

Back to top button