Регион

Полагат специална маркировка – студен пластик, преди новото кръгово на пътя Хасково – Димитровград

Специална маркировка се полага в района на новото кръгово на пътя между Хасково и Димитровград.

От Областно пътно управление съобщиха за Haskovo.info, че маркировката е заложена по проект. Освен стандартната маркировка се полага и студен пластик – тя е между 3 и 5 мм над нивото на асфалта. Целта е шофьорите да усетят неравността и да намалят преди кръговото.

Кръгово

Haskovo.info припомня, че в последните дни вече станаха няколко катастрофи на новото кръгово. Първо в него се заби Форд, при което пострада жена. След това катастрофира и пикап с работници, като при инцидента нямаше ранени.

Пикап Мицубиши с работници се потроши в новото кръгово между Хасково и Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
22.12.2019 15:10 15:10

Не ми се иска да бъда лош пророк, но с това глупаво кръгово чиято празна кратуна някой измисли ми се струва, че доста курбани тепърва ще бъдат раздадени.

Блатното прасе
Блатното прасе
22.12.2019 16:16 16:16

Кръговото въбще не му е мястото там, това е магистрала, не може да изкача изведнъж кръгово и при това супер тясно с малък диаметър, толкова ли нямаше място да се направи поне два пъти с по-голям диаметър, да не говорим че трябваше надлез да се направи, но тъпотията ще взима постоянно жертви там, направиха олатр за жертви на някоя ложа.

Анонимен
Анонимен
22.12.2019 18:44 18:44

ако това го смятате за магистрала по добре си оставяйте книжките някъде, по добре не карайте за да не погубите някой невинен. а на магистралата сигурно казвате летище и там се учите да излитате. глупави хора!

John
John
23.12.2019 9:39 9:39
Отговор до  Анонимен

точно си е магистрала, но са наредили знаци като за междуселски път от Горно Уйно до село Миндя!

Може и още!
Може и още!
22.12.2019 20:38 20:38

Това е добро начало, но трябват и светещи стрелки като при комшиите в Турция ,за да се вижда кръговото при мъгла и през ноща!

Back to top button