Хасково

Огнище за варене на домати и цигара причиняват пожари

Пожар Незагасена цигара причини пожар в Хасковското село Малево. Изгоряха 200 дка стърнище и 5 дка житен блок.  При друг инцидент в с. Генералово, община Свиленград пламна огън в помощна постройка, частна собственост. Изгорели са 60 кв.м. покривна конструкция, чамови дъски, греди, 3 пчелни кошера и 1 дка овощна градина.  Причината за пожара силен вятър, който разпалва пожар от огнище за варене на домати.
Огнеборците са потушили и пожар в Симеоновград, възникнал в къща. Изпепелени са 2  легла, кухненска маса и дрехи. Спасени са домът, останалата покъщнина и три съседни сгради.
Още 8 пожара са гасили служителите на “Пожарна безопасност и защита на населението” в Хасково, Димитровград, Харманли, Свиленград, Симеоновград и Тополовград.  Материални загуби няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button