Любопитно

Хасковлии посрещат Нова година с Бинка Добрева, 100 литра вино за празнуващите в Димитровград

Бинка Добрева заедно с оркестъра на съпруга си Александър Райчев и танцова формация ще забавляват хасковлии на площад „Свобода“ на Нова година.

Празничната програма ще започне час преди полунощ и ще продължи и след посрещането на 2020 година. Кметът Станислав Дечев кани всички на площад „Свобода“. Ще има новогодишни фойерверки и празнично хоро.

Празничната програма в Димитровград ще започне в 23:30 часа. На площад „България“ ще свири фолклорен оркестър „Димитровград“, а за празнуващите ще има безплатна чаша вино за новогодишна наздравица. 100 литра е виното, което общината ще раздаде на дошлите на площада граждани, съобщават от кметството.

От община Харманли също обявиха новогодишни тържества на площада край елхата. Веселието е под мотото „Заедно в новогодишната нощ“, като и тук ще има заря.

Новогодишно веселие ще има и на площад „Тракия“ в Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button