Спорт

Георгиев и Маринов са полуфиналисти на силен турнир в Русия

Георги Георгиев (ТК „Хасково 2015“) и Павел Маринов (ТК „Супер Спорт“, Варна) се класираха за полуфиналите по двойки на турнира за юноши и девойки до 14 г. от Супер категория на Тенис Европа в Русия, съобщават от федерацията.

На четвъртфиналите българчетата поведоха с 6-2 преди третите поставени Манвидас Балклунас от Холандия и Тео Парамаламис от Франция да се откажат. За място на финала Маринов и Георгиев ще играят срещу вторите в схемата Дмитри Бесонов от Русия и Мартин Ландалус от Испания.

Павел и Георги се класираха и за полуфиналите в утешителната надпревара. Маринов победи с 6-4, 6-3 Максим Власов от Русия. Георгиев се наложи с 6-2, 6-3 над друг представител на домакините Алексей Ефремов.

При девойките Мария Рогачева (ТК „Пловдив 1981“) също е полуфиналистка в утешителната надпревара. Рогачева елиминира с 6-2, 6-2 Варвара Паншина от Русия.

Александра Габровска (ТК „ЦСКА – Завинаги“, София) отстъпи на четвъртфиналите в основния турнир с 6-1, 1-6, 2-6 на Виктория Милованова от Русия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button