Хасково

15.5 градуса измериха в Хасково, зимата се завръща от неделя

15.5 градуса на сянка е максималната температура в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в областния град.

Въпреки необичайно топлото време за сезона, температурата не е рекордно висока. Най-топло досега на 4 януари е било през 1915 г., когато са измерени 18.8 градуса.

Прогнозата е за разваляне на времето от неделя, когато се очакват и превалявания. Температурите ще са между 2 и 7 градуса. По-студено ще е в понеделник, когато на места се очаква дъждът да премине в сняг.

Поради очакваното влошаване на метеорологичната обстановка и обилен снеговалеж, по решение на гръцките власти от 6 ч. на 5 януари няма да се пропускат автомобили с товароносимост над 1.5 т. през ГКПП Кулата -Промахон, ГКПП Илинден – Ексохи и ГКПП Капитан Петко войвода – Орменион, предупреждават от Гранична полиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.01.2020 20:05 20:05

Къде досега е била зимата, че сега да се завръща !?

Back to top button