Любопитно

Звезда от „България търси талант“ изнесе семинар за хасковски балерини

Финалистът от шоуто „България търси талант“ танцьорът Реми Тоин изнесе семинар за хасковските балерини от „Тангра“.

Уоркшопът продължи близо 4 часа в залата на балета. Реми преподаваше основните елементи в хип-хопа и хореография. Звездата остана видимо доволен от уменията на момичетата на хореографа Дорина Инджова. Балерините също бяха много щастливи и в края се снимаха с Реми.

Балет

Реми Тоин е хореограф в International Dance Academy 360. Той изнася подобни семинари в София и цялата страна. Реми е за пръв път в Хасково по покана на балет „Тангра“ и заяви пред Haskovo.info, че е много радостен и впечатлен от стотиците купи, спечелени от балета и подредени в залата.

Балет

Дорина Инджова каза, че целта е балерините да поработят с външен хореограф и да придобият допълнителни умения. До края на месеца са предвидени още два подобни семинара с изявени танцьори и хореографи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.01.2020 23:36 23:36

Всеки чуждестранен сопол в българия се посреща като Бог. Каквото каже е вярно и народа му се радва. Прост народ. Затова стигнахме дъното. Че и селфи си правят все едно не са виждали от тая порода

🚸
🚸
05.01.2020 13:04 13:04

Пичетата си мечтаят да бъдат оправени от негър.

Back to top button