Хасково

Върнаха в ареста шофьора, предизвикал катастрофата на Нова година в Хасково

Мъжът, който предизвика катастрофа в новогодишната нощ след употреба на алкохол, отново е задържан в ареста и вече е с повдигнато обвинение, съобщават от прокуратурата.

Катастрофата стана малко след полунощ на Нова година в Хасково. При удара между три автомобила пострадаха трима души, а бременна жена изгуби детето си.

Днес Районната прокуратура е привлякла като обвиняем 40-годишния М. М. Той е обвинен, че малко след Нова година е нарушил правилата за движение като е навлязъл в кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Дунав“ на червен сигнал на светофара без да пропусне автомобилите с предимство. Кръвната проба е отчела 2,14 промила алкохол.

Мъжът беше освободен от ареста след първоначалните 24 часа полицейски арест. Днес той отново е задържан, този път с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои обвинението да внесе срещу него искане в съда за постоянен арест.

Бременна жена и още 4 ранени при тежка катастрофа в Новогодишната нощ в Хасково

Бременната жена от новогодишната катастрофа загуби бебето си, задържан е пиян шофьор

Преместиха в Пловдив хасковлийката, която загуби бебето си след новогодишната катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Nas
Nas
07.01.2020 16:03 16:03

А защо не покажете лицето на този безсмъртен индивид ? Нека сега да понесе заслуженото !

Dsfsds
Dsfsds
08.01.2020 0:23 0:23
Отговор до  Nas

Mnoho si luvopitna mai ne za drugo

Back to top button