Регион

Сменят килнат от катастрофите стълб на кръговото, вече огънаха и новите мантинели

С помощта на кран тази сутрин започна подмяната на стълб за осветлението на новото кръгово на пътя между Хасково и Димитровград.

Стълбът беше изкривен от няколкото катастрофи, които станаха в кръговото през декември. При една от тях имаше и пострадала жена.

Вече са изкривени и част от новите мантинели, с които беше оградено кръговото. Те бяха монтирани на 4 януари. Кола се е блъснала и е огънала мантинелите в платното в посока Хасково.

Кръгово

Както Haskovo.info писа, на 22 декември беше положена маркировката. Тя включва и студен пластик, който е между 3 и 5 мм над нивото на асфалта. Целта е шофьорите да усетят неравността и да намалят преди кръговото.

От Областно пътно управление съобщиха за Haskovo.info, че с поставянето на две нови указателни табели в района завършва работата по новото кръгово.

Кръгово

Снимки: Хаиг Карекинян

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
10.01.2020 12:36 12:36

Докато не се удължат тия кръгови да станат с формата на кауни тия кръгови, няма да стане работата!

Анонимен
Анонимен
10.01.2020 12:48 12:48
Отговор до  гост

Кръгово с мантели НЯМА ДРУГЪДЕ ПО СВЕТА ! Със стълбове в краищата също няма. Няма ли кой да ги осъди тези нелепи проектанти. Докарайте един немски архитект и най-лошия ще по-добър от тези убийци.

Анонимен
Анонимен
10.01.2020 12:48 12:48

Тия малоумници на толкова знаци и маркировка как пак нацелват кръговото???!!!

Манчо
Манчо
10.01.2020 13:08 13:08

Това кръгово е направено за да катастрофираме.заради 37 коли на служители на язаки направиха този магнит за птп по средата на главен път.ако направят статистика за една година ще има повече птп от преди когато го нямаше.ама това пусто усвояване на средства.ще ни избият заради тях

Анонимен
Анонимен
10.01.2020 15:15 15:15
Отговор до  Манчо

На калпав к….р вълната му пречи!!!!

хасковлия
хасковлия
10.01.2020 14:51 14:51

Нали българина беше най-интелигентния в света, какво стана?

Тъпи хора
Тъпи хора
11.01.2020 14:31 14:31

Хахахха това вече става супер смешно и трагично. Толкова ли са слепи тия хора бе XD какви бунаци трябва да сте, че да се блъскате в кръгово което се вижда още преди бирената…😂😂 тва цял свят би се смял на тъпото ни съществуване и изцепки които съм сигурен, че децата няма да допуснат. Ебати бакъците това кръгово е може би едно от най големите и не го виждате ли бе? Кво да говорим тогава за чурките ви..как ли ги виждате. Тва наистина човек не млже да намери думи да обясни колко смешно и трагично изглеждате отстрани. Животните са по-умни съдейки тези постъпки. Хора стегнете се. Как въобще сте взели книжка? Не ви е виновно местополежението на кръговото нито пък пътя 😂 виновни сте си вие за това, че не виждате огромното кръгово със знаците около него и по асфалта.
P.S. който се страхува от слуховете за 3та световна. Пхахахахха никой няма да обърне внимание на тази малка, жалка, пълна с идиоти държава. Та ние сами си се унищожаваме за кво ни са други ахаххахаха. ИДИОТИИИИИИИ.

НАБОРА
НАБОРА
11.01.2020 20:01 20:01

То се знаеше, че ще е така. Има и слепи, има и бунаци, има и заспали, но това не значи, че трябва да катастрофират. Според мен там не е необходима зелена площ, а купчина пясък или дълбока оран, а може би и бидони с вода – като в Щатите.

Back to top button