Хасково

Шофьорът, причинил новогодишната катастрофа в Хасково, обжалва ареста си

40-годишният Митко Митев, който беше обвинен, че е предизвикал катастрофата на 1 януари в Хасково, обжалва задържането си под стража, съобщават от Хасковския окръжен съд.

Haskovo.info припомня, че той беше оставен в ареста от Хасковския районен съд на 8 януари. Катастрофата стана на кръстовището между булевард „Раковски“ и улица „Дунав“, където се удариха три коли. При инцидента имаше трима ранени, а 22-годишна хасковлийка загуби бебето си.

Първоначално дрегерът отчете 1.7 промила алкохол, но впоследствие кръвната проба на Митев е показала 2.14 промила. Той е преминал на червен светофар. Митев каза пред съда, че много съжалява за случилото се.

Митко Митев вече има няколко присъди. Осъждан е за грабеж, причиняване на телесна повреда, а през 2013 г. и за шофиране с 2.35 промила алкохол. Жалбата му ще се разглежда от окръжните магистрати на 14 януари.

Бременна жена и още 4 ранени при тежка катастрофа в Новогодишната нощ в Хасково

Бременната жена от новогодишната катастрофа загуби бебето си, задържан е пиян шофьор

Преместиха в Пловдив хасковлийката, която загуби бебето си след новогодишната катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлийка
Хасковлийка
13.01.2020 17:36 17:36

Това че съжалявал няма да върне един човешки живот и то не роден, нито пък да върне щастието на момичето и на семейството и! Това момиче е още на 22 години и заради един чичко, който се прави на тарикат загуби детенцето си. Я да се съвземи малко не стига че е виновен изруда еми и ще обжалва.

Анонимен
Анонимен
13.01.2020 22:14 22:14
Отговор до  Хасковлийка

20 години затвор за мършата

Back to top button