Хасково

Задигнаха пари от фирмен офис, сгащиха хасковлия да краде от гараж

Кражба на пари е извършена в събота от офис на фирма на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград, съобщават от полицията.

След разбиване на входната врата е нахлуто в помещението и са задигнати 600 лева, оставени в отворена метална кутия в незаключено чекмедже.

Кражба на пари е станала и на 19 януари от Неделния пазар в града. Неизвестно лице е задигнало дамската чанта в заведение на пазара. В нея имало 295 лева, мобилен телефон и лични документи.

В Хасково на 18 януари е извършена кражба от апартамент. След отключване с подбран или подправен ключ са откраднати 5 мъжки часовника, очила и 2 сребърни пръстена.

Същият ден в Свиленград са откраднати 50 лева на монети, от хранителен магазин на улица „Христо Смирненски“. В него е проникнато чрез избутване на входна алуминиева врата.

33-годишен хасковлия е задържан в момент на кражба на метални отпадъци. На 17 януари по обяд мъжът бил хванат при опит да откраде 24 кг. скрап от гараж за ремонт на автомобили, намиращ се на улица „Младежка“ в областния град. Униформените полицаи го заловили на място с подготвените за кражба носачи, ресори и маслени филтри.

По горещи следи са задържани двама мъже от Меричлери, посегнали на дома на свой съгражданин. Двамата на възраст 26 и 32 г. изкъртили дървена врата на жилище на улица „Стоян Заимов“ и откраднали битовите уреди на собственика. След като той подал сигнал, мъжете са установени и върнали хладилник, печка, телевизор, стерео уредба, пералня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button