Любопитно

„Вълшебството на сезоните“ събира най-добрите фотографии и рисунки

За девета поредна година Астрономическата обсерватория при хасковския Младежки център обявява два конкурса за ученици под мотото „Вълшебството на сезоните“, съобщават от общината.

Те са посветени на настъпването на Астрономическата пролет. Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони.

Регламентите предвиждат участниците да бъдат разделени в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотографии и в 4 възрастови групи (5-7 години, 1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунки. Те могат да участват с до четири свои творби, като се поощтрява тези четири творби да бъдат посветени на различните сезони.

Фотографиите трябва да са откопирани в размер 15х21 см, а рисунките да са с големина 35х50 см. Конкурсните творби се изпращат до Младежкия център.

Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 13 март. Най-добрите творби ще бъдат представени на изложба „Вълшебството на сезоните“, която ще бъде открита за началото на Астрономическата пролет. Тогава ще е и награждаването.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button