Хасково

Прокуратурата разследва пожара, при който изгоряха над 100 стари коли в Хасково

Хасковската районна прокуратура е образувала досъдебно производство за големия пожар, който избухна в автоморга до жп гарата в Хасково, съобщават от държавното обвинение.

Разследването е за това, че е запалено имущество на значителна стойност.  То се извършва от полицията под ръководството на прокуратурата. Изгорели са над 100 стари автомобила.

Както Haskovo.info първи писа, пожарът избухна в ранния следобед, като бързо обхвана десетки автомобили. Гъстият пушек се виждаше отдалеч. За да помогнат на хасковските огнеборци пристигнаха пожарни от Харманли и Димитровград.

На място дойде и кметът Станислав Дечев. От общината и ВиК осигуриха водоноски, защото в района нямаше вода за пожарните.

Автоморгата, която е собственост на фирма ще бъде проверена от отговорните институции. Предстои установяване на причините за пожара, като е възможен умишлен палеж.

Огромен пожар до гарата в Хасково, подпали се автоморга – ВИДЕО

Пожарната: Сигналът за горящата автоморга в Хасково е подаден късно

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Mr. Proper
Mr. Proper
26.01.2020 10:02 10:02

Евтино почистване на старите купета от неметалните части. Удобно зануляване на трупащи се количества за предстоящите годишни отчети… С две думи: свещено пречистване с огън!

Оле
Оле
26.01.2020 11:41 11:41

Супер оригинален, само да не ти на главата

ричи
ричи
27.01.2020 10:28 10:28

В тази морга най редовно се горят кабели,пожара на 100% е умишлен,няма как толкова бързо да се разпалват колите освен ако не са поляти с нафта.

Back to top button