Хасково

Монтажници на 1 000 лв., заместник-директор и учител търсят в Хасковско

Пет нови свободни места за монтажници на кабелни инсталации са обявени в Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, а заплатата е 1 000 лв. Местата са вакантни от 20 януари.

В Хасково се търси заместник-директор на детска градина от 24 януари. Изисква се компютърна грамотност. В областния град има място и за учител по музика в прогимназиален етап. Изисква се до 1 г. опит.

23 места са обявени за работници по озеленяването в Свиленград. В града се търсят и 10 технически сътрудници.

В Харманли има място за трудотерапевт. Той ще помага в изграждането на умения и навици за самостоятелен живот.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
?
?
26.01.2020 12:40 12:40

Аз да питам как в едно училище назначиха заместник-директор АСД без да обяват мястото, без конкурс, и при наличието на все още назначен титуляр. По колко заместник директори могат да назначават директорите на училище – 4 броя не са ли много!? Няма ли кой да я спре тая мафиотка директорка, дето само върши услуги на тези дето я назначиха срещу….. Тая дето назначава некадърни дружки – все бизнесменки като нея или рода и градски от Любичец и Харманли. Толкова ли няма педагози в града, че оная директорка все от своят вилает ги докарва!

Анонимен
Анонимен
26.01.2020 13:58 13:58

защо трябва да има заместник директор в детска градина . Те другите се умориха от работа че и заместник директор трябва. Това е безумие. Като се сетя за схемите на една директорка с весели очички направо мога да се сетя защо и е заместник.

козове
козове
26.01.2020 14:52 14:52

Ако Р. К-Д. си изиграе правилно козовете с мавъра, не само ще измете оная мафиотка – М-та, ами и тя ще стане директор на су-то. Защото Станю е послушник на мавъра, а К-Д е къде по-близка и гъста с мавърчо. Така че накрая М-та може да остане без директорски стол, защото прекали с кадруването, с независимите ходове и си повярва, че наиситна е директорка. Забрави, че трябва да слушка и се самозабрави.

Възмутен гражданин
Възмутен гражданин
26.01.2020 15:15 15:15

Кой разрешава подобни безумия РУО -ли,общината ли?!??!? Та в детските градини и ясли няма персонал който да се грижи за децата,пестят от помощник възпитатели и учители, а ще назначават заместник директор, който цял ден ще си клати краката заедно с директорката ?
Пълно безумие!!!!!!!!

как се назначава
как се назначава
26.01.2020 15:16 15:16

В тоя град свободни работни места НЯМА. Те вече са заети от ГЕРБАРИСТИ или техните подлоги. Да видим как се назначават кадри по училищата. Идва едно амбициозно М-че, дето веднъж го отрязаха от директорския пост, ама с парите си си уреди другия конкурс – и почват едни назначения. Първо се открива щат специално за жената на един господин, послушник на Д-нчо, и тя се назначава. Нищо, че тази женица няма съответното образование за нагласеното място, нито може две приказки да каже без да звучи като на бавни обороти! После позват едни назначения на градски, на дружки, на приятелки на щерката на М-чето. Идва палавото Г-нце, първа дружка на щерката. Тя си води на следващата година синеокото Н-це, което на другата година си води мъжа Т. М-чето сменя 2-3 счетоводителки, докато си намери послушна. После и тя си води мъжа. После Палавото Г-нце си харесва едно момче в колектива – няма проблем. Ще и бъде осигурен и мъж – интриги, купони, раздели и сватба. Приятелството със щерката на първата е осребрено. На Г-нцето е осигурена редовна работа, мъж и специалното отношение на директорката. Все в тоя кюп и по тоя начин М-ката събира всички изгонени от други училища като полиморфната подмазвачка и лицемерница Т-то. То тва Т от колко училища е изгонено не се знае, ама за ласкателства и комплименти много я бива – да виси по цял ден в дирекцията и да превъзнася М-ката. И така М-ката продължава да събира отбор некадърни учители – от циганските училища, от селата, роднини и дружки от Любимец и Харманли, женички на някой си, като дебелата Т.К., дето от деца нищо не разбира, ама е голяма професионалистка да решава проблеми – с който проблем в отношенията не се е заела, той не е стигнал в жалба до руо. Ама нали съжителства с В-в, ще си размята дебелия ….със самочувствие, че е фактор.
Изобщо така стоят нещата с назначението по училища – или някои ще се обади, да те назначат, или трябва да си познат на директорката, или трябва да си в роднински отношения – балдъзи, стринки , вуйни, по братова, по сестринска линия, гаджета, бъдещи снахи и т.н на директорката и всички приближени до нея. Ей тва не сте го виждали и по социализма. Хак да ви е демокрацията – работа бол, ама място йок!

Родител
Родител
26.01.2020 15:42 15:42

Заместник директор значи, а иначе не ви стига бюджета, че събирате пари от родителите за играчки и обзавеждане в групите ама за заплата на заместник директор имате ?!??? Срамота….
Кой позволява изобщо да се разкрие този щат , при условие че навсякъде децата намалят и все мрънкат, че бюджета не стига?????

така
така
26.01.2020 15:53 15:53

Ако правилно разпознавам училището – там следват скандал след скандал с кадрите. Директорката си прави уговорка, назначава свои познати, поработят, поработят малко и си отиват с подвите опашки. Тази директорка никой не може да я трае. Тя е некултурна, нервозна, първосигнална скандалжийка, която не признава ничие мнение освен своето си. Затова и най-близките й не я издържат и си тръгват, разделят се като врагове с нея и я кълнат зад гърба й.
Тези които работят при нея не смеят дори да контактуват с колеги извън училището – оная крещяла и врещяла за всичко, което не е одобрила. Направо е ненормална тая директорка.
Така че не се вълнувайте – и новата зам.директорка ще си тръгне скоро. Давам и година. А може и по-малко. И след нея друга бизнес дама ще дойде.
Керванът си върви, кучето си лае, пък образованието се сгромолясва!

Ники
Ники
27.01.2020 21:09 21:09
Отговор до  така

За коя градина става въпрос за дам директора?

Джаро
Джаро
27.01.2020 21:11 21:11
Отговор до  Ники

За коя градина е обявен конкурса за зам. директора?

Анонимен
Анонимен
01.02.2020 15:37 15:37

Моля,разяснете за по далечните от вашата кухня!Кви директорки кой градини и училища де.!??Иначе схемите всекиии ги знае,но участниците се посменят, понякога!ПросТЗ и лицемерна нация,затова е на издихание и изчезване.Провинциалност в изобилие=епидемия от неграмотност и неадекватност!Залята е цяла България, факт!

Back to top button