Хасково

Отвориха магистралата, паркирани коли пречат на снегорините в Хасково – ВИДЕО

Привечер движението по автомагистрала „Марица“ между Харманли и Хасково беше възстановено.

То беше затворено за близо 2 часа от завъртял се тир. Образуваха се километрични опашки и в двете платна.

Haskovo.info припомня, че по-рано през деня магистралата беше затворена и заради изгорял тир. Поднесли камиони затвориха за известно време пътя Харманли – Симеоновград, а аварирал автовоз блокира движението между Хлябово и Тополовград.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха и за непочистени от снега улици в Хасково. Ставаше въпрос основно за пътя на Кенана и детелината на квартал „Орфей“. След обяд автобус се килна в преспите край село Орлово, където няма пострадали.

От общината съобщиха, че всички машини на „Екопрогрес“ и снегопочистващата фирма са на терен в Хасково. Заради падане на температурите и вероятност от заледяване на пътните настилки от кметството молят гражданите да премахнат автомобилите си от пътните платна, за да бъде изчистено и опесъчено.

Тир затвори магистралата, много сигнали за непочистени пътища и улици

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Джънк фасилити
Джънк фасилити
05.02.2020 20:58 20:58

2 пръста сняг и се посрахме, никъде в града няма снегорини, интересно, тая намръщената докторка как си отиде до Харманли, сигурно с джип, народа плаща!

Гери
Гери
05.02.2020 23:05 23:05

Назовете името на снегопочистващата фирма.Ха Ха Ха….

Back to top button