Регион

26-годишен осъден на 3 г. затвор за изнасилване и избиване на зъби на жена

26-годишен е осъден на 3 години затвор за изнасилване и средна телесна повреда на жена, за която е имал забрана да доближава.

Случката е от 24 май миналата година в Свиленград. Тогава 26-годишният мъж изнасилил и избил 2 зъба на 29-годишна жена, с която преди време били близки. Той е признал вината си и заради това делото е гледано по съкратено съдебно следствие.

Мъжът с инициали Р. И. и пострадалата жена често се карали, той е биел и затова тя завела дело срещу него в съда. Той бил осъден да не доближава жената за срок от година и половина. Въпреки това Р. И. я посетил в дома й и поискал от нея интимен контакт. След като тя отказала последвала агресия, той я заплашил, избил й два зъба и я изнасилил.

Присъдата е влязла в сила и е преведена в изпълнение, съобщават от прокуратурата.

От държавното обвинение допълват, че през януари в свиленградския съд е образувано дело срещу мъж за опит за изнасилване. Общо 37 лица са предадени на съд през месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.02.2020 9:26 9:26

Демокрация. Нали това искахте. При социализма тоя нямаше да го види никой повече

Анонимен
Анонимен
08.02.2020 9:15 9:15

Как ще дадът 3 г. За изнасилство !!! Абсурдно е ..

Back to top button