Хасково

Арестуваха двама мъже и 18-годишно момиче с дрога в Хасковско

Двама мъже и момиче са задържани за държане на наркотици, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера полицаите са проверили 18-годишна харманлийка в центъра на областния град, в която открили 5 сгъвки с 2 грама марихуана.

В Свиленград е задържан 39-годишен пловдивчанин, спрян за проверка с леката си кола Хонда. Водачът е отказал проба с дрегер за употреба на дрога, за което му е съставен акт. Последвала е проверка в квартирата на улица „Граничар“ в Свиленград, където е открито топче с 0.6 грама канабис.

Последният задържан през денонощието е хасковлия на 27 г. Той е проверен от полицаите на улица „Ястреб“. В него са намерени 3 сгъвки със синтетичен канабиноид.

Цигари без бандерол пък са иззели териториалните полицаи от Хасково. Вчера в 16 часа на пътя Хасково – Димитровград те са проверили лек автомобил Мерцедес, шофиран от 49-годишен жител на кърджалийското село Перперек. В колата са намерени 200 безакцизни папироси, предадени с протокол от собственика си, който е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
☑
13.02.2020 10:15 10:15

Курвето се дрогира преди да започне „работа“.

Тракториста
Тракториста
14.02.2020 0:30 0:30

куките ловят дребните риби голям праз че хванали някакво циганче на ятак… а големите

Back to top button