Регион

Арестуваха момче и момиче в БМВ с марихуана

Момче и момиче от Свиленград са задържани за държане на дрога и безакцизни цигари, съобщават от полицията.

Вчера около 14 часа криминалисти от управлението са ги спрели с леката им кола БМВ на улица „Княз Борис“ в града. 21-годишното момче е управлявало автомобила, а спътник му е била девойка на 19 г. Момичето предало на криминалистите плик с 17.3 грама канабис. Водачът е отказал проба с дрегер и кръвна проба за наркотици.

Последвало е претърсване в дома на младежа в квартал „Изгрев“, където са открити 2 000 цигари без бандерол, за които е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове. Младежите са задържани до 24 часа.

23-годишно момче също е в ареста за държане на наркотик. Вчера териториалните полицаи от Свиленград са му извършили проверка в село Капитан Андреево. Младежът от село Чернодъб, шофирал лек автомобил Мазда, в който е открита 0.7 грама марихуана.

Цигари без бандерол пък са иззели и икономическите полицаи. Вчера около 10 часа на автобусна спирка на разклона за димитровградското село Крепост те са проверили 54-годишен мъж от село Долно Съдиево. В личния му багаж са намерени 600 безакцизни цигари от различни марки, които са предадени с протокол на разследващите. Съставен му е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button