Любопитно

62 сватби в Хасково през 2020-а, 6 са на Деня на влюбените

62 брака са сключени от началото на годината в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Броят им е доста висок в сравнение със същия период на предходните години, допълниха от кметството. Само на Деня на влюбените – 14 февруари имаше 6 сватби.

Сватби

След обяд „Да“ си казаха Станислав и Петя Теневи. Те споделиха, че нарочно са избрали този романтичен празник, за да сключат брак. Техни кумове са Стефан Георгиев и Наталия Жекова.

Малко след тях брак сключиха Донка и Йордан Лозеви. Двамата са заедно от дълго време и вече имат детенце. Споделиха, че случайно се женят на 14 февруари. Кумове са им Мариета Милева и Добрин Юруков.

Сватби

Haskovo.info припомня, че браковете в Хасково са безплатни на 14 февруари. Младоженците получават и подаръци от общината.
Безплатни са сватбите и в Димитровград. Тук днес имаше две двойки младожнеци, за които също имаше приятни изненади от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
14.02.2020 20:13 20:13

Напишете и колко развода е имало от началото на годината.

Back to top button