Хасково

Златина Манолова е сред първите студенти с виза за САЩ, ще работи в Аляска

21-годишната хасковлийка Златина Манолова е сред първите трима студенти, които днес получиха визи за САЩ от посланика Херо Мустафа.

Златина завърши хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“, а сега е трети курс специалност Политология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Тя е и ПР в Студентския клуб на политолога.

В началото на май хасковлийката заминава за лятна бригада в Аляска. Тя ще работи в голям хотел, като ще има възможност и за второ работно място. Златина ще остане в Щатите 4 месеца, като последният ще може да пътува като турист из страната.

САЩ

„Реших да замина за САЩ заради общото си развитие и трупането на опит със справянето в непозната среда. Отделно ще мога да практикувам езика и да финансирам следването си в университета“, разказа пред Haskovo.info студентката.

Златина казва, че е избрала Аляска, защото е много красиво място. „Обичам природата и планините. През лятото температурите там са около 24 – 25 градуса. Светло е почти през цялото време, като нощта е около 3 часа“, допълни тя.

Вече над 100 000 български студенти са били на лятна бригада в САЩ. Повече от 5 000 ще отидат в Съединените щати и през това лято, съобщават от посолството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.02.2020 8:59 8:59

Ограбването на Българският народ продължава. Взимат най -ценното. Децата. Бъдещето. Режисирана мизерия тук и по -добър живот там. Всеки ще иска да се махне. Цената ще е жестока

Thug Life
Thug Life
16.02.2020 2:10 2:10

Бегай те бързо и не поглеждайте назад после ще е късно няма да съжалявате успех аз избягах…

Back to top button