Регион

Бизнес с дървени магнитни играчки е №1 в Стартъп работилницата в Димитровград

Бизнес идеята на Бистра Попова и Анастас Марчев е победител на безплатната Стартъп работилница, която се проведе в Димитровград.

Двамата са архитекти от Пловдив и от 7 г. се занимават със своето бизнес начинание под марката „Esnaf toys“. Това е марка за дървени магнитни играчки. По думите на Анастас техните дървени пъзели развиват въображението на децата. Той призна, че обучението в работилницата е било изключително полезно.

Haskovo.info припомня, че в проекта на Димитър Караиванов и Ангел Ангелов, подкрпен от община Димитровград, се включиха 40 млади предприемачи от страната и региона. 18 от тях направиха презентации на бизнес идеиите си днес и жури избра за победител бизнесът на Бистра и Анастас. Те се класират за национален кръг, където ще се борят за дялово финансиране от 25 000 евро.

Бизнес

Всички бяха поздравени от кмета Иво Димов, който остана впечатлен от идеите на младите хора. Общината и менторите заявиха готовност да продължат да помагат на всички млади предприемачи.

Бизнес

Димитър Караиванов, който участва във „Фермата“, има успешен бизнес в сектора с високи технологии. Ангел Агелов е мениджър на фонда „Динакс инвест“, който работи със стартиращи компании от Европа и Азия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
55555
55555
16.02.2020 21:45 21:45

браво

Стефан
Стефан
16.02.2020 22:15 22:15

Евала! Повече млади хора с бизнес идей! Поздрави на организаторите и победителите!

Back to top button