Любопитно

15 хасковски гимназисти със сертификати за практиката си на остров Тенерифе

15 ученици от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ получиха сертификатите си от участието в международна лятна практика.

Младежите получиха по няколко важни международно признати документа, които ще им помогнат за бъдещата им професионална реализация. Това са Europass – мобилност на български и на английски език, удостоверяващ придобитите професионални умения, сертификат от испанските партньори и от работодателите за успешно проведената практика. Връчени им бяха и удостоверения за професионално обучение.

Директорът Пенка Георгиева благодари за усърдната работа на бъдещите ресторантьори и хотелиери и им пожела да прилагат наученото по време на практиката на испанския остров Тенерифе.

Практиката на остров Тенерифе е сред най-желаните от възпитаниците на хасковската гимназия. Училището изпраща свои ученици да трупат знания и опит на екзотичния остров всяка година. В свободното си време те имат възможност да се запознаят с културата и традициите на Канарските острови. Всяка година участниците в практиката посещават и двата най-големи парка на острова – Сиам парк, известен с водните си атракции, и Лоро парк, където наблюдават растения и животни. При подготовката си за пътуването учениците изучават испански език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button