Регион

Отвлякоха 15-годишно момиче в Димитровград

15-годишно момиче е било отвлечено снощи в димитровградския квартал „Марийно“.

Това е станало снощи около 20:30 часа. Хората подозират, че наказателните акции на лихварите се завръщат. Бащата на момичето Стефан Атанасов разказа пред Haskovo.info, че нападателите са набили дете до жилището им. Дъщеря му излязла да му помогне и те я завлекли в близка горичка. Там й рязали дрехите с нож и се гаврили. По-късно момичето си прибрало при родителите си.

Атанасов взел от лихварите заем 700 – 800 лв. преди много години и от тогава е върнал около 10 000 лв. и смята, че вече го е изплатил десетократно, но те продължавали да го заплашват. Девет месеца е имало спокойствие в квартала, досега.

Акция
Стефан Атанасов

Haskovo.info припомня, че преди по-малко от година в квартала имаше полицейска акция, при която бяха арестувани членове от лихварска фамилия. Един беше обявен за издирване и хората подозират, че той е отвлякъл момичето.

Акция

В квартала има полиция, която продължава издирването на снощните извършители. Трима се издирват, като един вече е намерен, за да изсветли случая.

Акция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Неанонимен
Неанонимен
22.02.2020 12:34 12:34

Цигански истории.

Adolf
Adolf
22.02.2020 15:44 15:44

Хубавия манго е мъртвия !!!

Back to top button