Хасково

Арестуваха 22-годишна хасковлийка с марихуана и електронна везна

22-годишно момиче от Хасково е задържано за държане на наркотик, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера полицаи са проверили адрес на булевард „Раковски“, обитаван от момичето. Открита е 4 грама марихуана и електронна везна. Момичето е задържано до 24 часа по заведеното бързо производство.

Цигари и тютюн без бандерол пък са иззели полицаи от Свиленград и Симеоновград. Безакцизните папироси са намерени в лек автомобил Хюндай, спрян за проверка на митническо бюро „Капитан Андреево“. В колата, управлявана от 62-годишен софиянец са намерени 1 800 къса цигари.

По същото време симеоновградските полицаи са проверили дом на улица „Ивайло“ в града. В жилището на 48-годишна жена е открит половин килограм нарязан тютюн.

Тютюневите изделия са предадени на разследващите с протоколи, съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПаблоЕскобар
ПаблоЕскобар
27.02.2020 15:54 15:54

Браво мацка…генгста си така се прави сама се управяш не като другите кифли да получават след като поработят с уста….искам те бейби!

Back to top button