Хасково

5 676 лв. за Михаела от благотворителния мартенски базар в Хасково

Благотворителният мартенски базар на областния управител на Хасково събра 5676.50 лв. за лечението на 7-годишната Михаела, съобщават от администрацията.

Стефка Здравкова благодари на всички дарители с добри сърца за подкрепата. Тя изрази своята признателност към всички, които се включиха в изработването на мартеници в помощ на болното дете.

Към инициативата на областния управител, освен 20 училища, детски градини и граждани, се присъединиха и Младежкия център, които дариха средства, събрани на Националния фестивал на коледната и новогодишната песен – Хасково 2019, ОУ „Св. Св. Кирил и Методи“ – с. Малево, и НУ „Георги С. Раковски“. Дарение от 950 лв. предстои да направят и учениците от ОУ „Любен Каравелов“ в Хасково, които също организираха собствен благотворителен базар.

Така средствата, които в сряда ще бъдат преведени по сметката на Михаела за нейното лечението, ще бъдат общо 6625.50 лв.

Набирането на средства продължава също в Helpkarma и по Дарителската сметка:

УниКредит Булбанк, клон Димитровград
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 в лева

BIC UNCR BG SF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button