Хасково

Хасковлийка се нареди до Дейвид Бекъм в кампания на ООН

Хасковлийката Ивелина Чоева стана лице в кампания на Организацията на обединените нации.

Става въпрос за 17-те цели за устойчиво развитие. Ивелина е посланик на цел 8: Достоен труд и икономически растеж.

„ООН си партнира с Togetherband и Bottletoppers за кампанията за справяне със социални проблеми в обществото ни. Направиха гривни от рециклирани капачки от кенчета и всяка има различен цвят според целта. Сред останалите лица са Дейвид Бекъм, Алесандра Амброзио, Аризона Мюс. Намериха ме чрез работата покрай апликацията срещу насилието над жени“, разказа за Haskovo.info Ивелина Чоева.

 

Припомняме, че топ моделът представи официално апликацията „За теб“ през септември миналата година в София. Приложението можете да изтеглите ТУК.

ООН

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.03.2020 23:00 23:00

Баси. Какви мечти имат младите. Дейвид ако се изкенза и го хвърли като топка за тенис нагоре и ще се сбият кой да го хване. Може да е лайно. НО Е НА ДЕЙВИД. Мяууу

Цеките
Цеките
07.03.2020 10:48 10:48

Лицемери , не ни трябват глупавите ви кампании. Няма да ви минат номерата тук ! Няма да стане , заминавайте си обратно в Африка и там се правете на интересни с гривни от рециклирани капачки от кенчета. Тук не искам да ме занимавате с вашите глупости и простотии.

точно така
точно така
07.03.2020 18:44 18:44
Отговор до  Цеките

напълно съгласни !

Маркетинг Специалист
Маркетинг Специалист
07.03.2020 10:54 10:54

Хора не се ядосвайте , това са кампании за животински раси и култури отраснали в Африканските савани. Всичко това не е предназначено за високо образовани и развити цивилизации. Ние се съсредоточаваме върху по съществени неща , като това да гепаме ресурсите на другите (нефт, злато, диаманти и всички полезни изкопаеми) и в замяна да им дадем гривни от рециклирани кенчета. Това е схемата на империалистите от времето на индианците. И за целта ползват едни хубави хора в маркетингова кампания.

Анонимен
Анонимен
07.03.2020 18:47 18:47

Прав си. Шматките се радват на боклуците пък ония отмъкват златото , водата и всички природни ресурси включително ограбват труда и младите които са бъдещето на страната без които тя няма да се стабилизира. И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ИСКАТ – ДА ИМ ПЛЯСКАМЕ. А ПО- ЛОШОТО Е, ЧЕ ИМА ХОРА ДЕТО ПЛЯСКАТ И СЕ РАДВАТ

ЕЕЕ
ЕЕЕ
07.03.2020 18:45 18:45

аман от платени РЕКЛАМИ …

Back to top button