Хасково

Откраднаха 3 050 евро и бижута от жилище в Хасково, хванаха деца за кражби

Домова кражба е извършена в Хасково, съобщават от полицията.

След разбиване на прозорец на жилище на улица „Правда“ са откраднати 3 050 евро и 96 грама бижута.

Кражба на пари от автомобил се разследва от димитровградската полиция. 58-годишен мъж паркирал Мерцедеса си незаключен на улица „Меричлерска“ в града. Той оставил вътре мъжката си чанта и посетил близки търговски обекти. Когато се върнал установил липсата на чантата, в която имало 110 лв., 4 дебитни карти и лични документи.

Четири деца са хванати за 2 домови кражби в Димитровград и Меричлери. Две от момчетата на 10 и 12 г. от Меричлери счупили прозорец на входна врата на къща на улица „Изгрев“ в родния си град и задигнали таблет.

Другите двама на по 11 г. от Димитровград проникнали през незаключената врата на жилище на свой съгражданин на булевард „Раковски“ и отмъкнали фенер, повод за куче и карти за игра. Децата признали деянията си и предали откраднатото.

За повреждане са задържани трима любимчани. Мъжете на 30, 21 и 19 г. изкъртили монетник и деформирали ламарина на врата на кафе автомат, монтиран на улица „Шар планина“ в Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button