Хасково

Шофьор с 2.52 промила алкохол катастрофира в Хасково

Пиян шофьор е катастрофирал в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера на улица „Червена стена“. 55-годишният мъж е шофирал Шкода с 2.52 промила алкохол. При произшествието няма пострадали, а само материални щети. Водачът е задържан.

Още един пиян шофьор е арестуван в Хасково. Той е на 65 г. от Минерални бани. Хванат е да управлява Форда си по булевард „Съединение“ в Хасково с 2.26 промила алкохол.

31-годишен мъж е заловен да шофира по улиците на Харманли лек автомобил Фолксваген без книжка. Номерата на рамата на колата не отговаряли на поставените регистрационни табели. Харманлиецът е задържан до 24 часа.

20-годишен водач от харманлийското село Бисер пък не е представил на полицаите документи за управлявания от него Фолксваген.

От прокуратурата съобщават, че 48-годишният турски шофьор на камион, който беше хванат на 11 март с 2.9 промила алкохол на ГКПП „Капитан Андреево“, е предаден на Свиленградския съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
OT TUI
OT TUI
13.03.2020 15:10 15:10

NAL KAZAHTE CE ZARADI KORONATA VIRUS DAVAT PO EDNA RAKIQ
SHTO SE OTMETNAHTE

Back to top button