Хасково

Заразените с коронавирус в България са вече 107, двама са в Пловдив. Общината в Хасково с нов призив

107 са вече потвърдените случаи на коронавирус в България.

От Националния оперативен щаб обявиха тази вечер за 13 нови заразени. По двама са в Пловдив и Смолян, а 9 са от София. Жертвите са вече три.

Haskovo.info припомня, че днес от община Хасково започнаха да призовават с мегафони гражданите да си останат по домовете. При проверките по кварталите имаше струпвания на възрастни хора около магазини, паркове и градинки. Младежи пък бяха на големи групи на Кенана и Ямача, което е недопустимо.

От община Хасково призовават домоуправителите при възможност да се извършва ежедневна дезинфекция на общите части на сградите и тяхното редовно проветряване. Целият Алгоритъм на дезинфекционните мероприятия в обекти с обществено предназначение в условията на епидемично разпространение на COVID-19 може да прочетете ТУК.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Малкия магазин на бай Иван
Малкия магазин на бай Иван
20.03.2020 10:33 10:33

А за язаки защо нищо не пишете докога ще се правите на слепи.Има по 300 човека на едно място,минимум.Затваряте малкия бизнес,а големия си продължава работата без никой да се пречка.

Иван
Иван
20.03.2020 11:00 11:00

Пълни тъпотии. Младите да седим в къщи а пенсионерите всички са навън.центара само пенсионери,Кенана също даже и кафе си пият на масички, в баничарницата на Хан Аспарух се събират всеки ден алкохолиците контрол никакъв.

Back to top button