Регион

В Димитровград вече шият защитни облекла

Димитровградска фирма започва производството на защитни облекла, съобщават от общината.

Те ще са за екипите, които работят навън за доставката на храни и лекарства за нуждаещите се и за тези, които дезинфекцират. От кметството напомнят, че всички самотно живеещи възрастни и болни хора могат да получат доставка на храна и лекарства до дома им. Телефонът за заявки е 0885 622 634 всеки ден от 9 до 16 ч.

Дезинфекция

От община Хасково съобщават, че до обяд са обработени и измити основни булеварди и улици в Хасково, места за разходки и отдих, детски площадки. Припомня се, че от днес са в сила нови мерки за ограничаване разпространението на коронавируса. Сред тях са преустановяване на посещенията на паркове, градски градини, детски площадки, спортни площадки на открито и закрито. „Останете си вкъщи“, призовават от кметството.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
4444
4444
22.03.2020 13:29 13:29

Къде са тия измити булеварди?
За последен път видях в Хасково да мият улици преди Т.Живков да се срещне с А.Папандреу в Хасково. Пролетта на 1989г. май беше това.

Back to top button