Хасково

22-годишен си направи пластмасови номера на Мерцедеса, арестуваха го

Двама шофьори са в арестите в Хасковска област, съобщават от Областната дирекция на МВР.

22-годишен симеоновградчанин тръгнал на път с нерегистриран Мерцедес. За да „поправи“ това той поставил на колата ръчно направени табели. Те били от пластмаса и върху тях залепил хартиени надписи. Справката показала, че колата въобще не е регистрирана в Пътна полиция.

46-годишен кърджалие е задържан в Хасково, след като полицаите установили, че шофира Форд пиян. Дрегерът отчел 2,09 промила, а водачът отказал кръвна проба. Справката пък установила, че той въобще няма шофьорска книжка.

И още един арест, отчитат от полицията. Това е 42-годишен мъж, който задигнал 200 метра трижилен ел.кабел от стопанска постройка в харманлийското с.Шишманово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Възмутен гражданин
Възмутен гражданин
24.03.2020 19:06 19:06

Как изобщо тоя кърджалия се е добрал до хасково в извънредното положение. Че и без книжка?! Как изобщо е преминал през проверките на входа за града?

Back to top button