Регион

Задържана за измама за над 500 000 лв. поиска свобода, за да се лекува

Жена, задържана за измама в размер на 507 000 лв., е поискала да бъде освободена от ареста, съобщават от Хасковския окръжен съд.

Искането е заради влошеното й здравословно състояние. Тя се нуждаела от лечение и иска по-лека мярка за неотклонение. Свиленградският съд не е уважил молбата.

Днес ХОС е потвърдил определението на свиленградските магистрати, защото има реална опасност тя да се укрие или извърши друго престъпление. При нужда е възможно да й бъде назначено лечение в ареста. Решението е окончателно.

Жената с инициали Л. П. Б. е обвинена, че е извършила измамата в периода от 7 ноември 2015 г. до 4 декември 2017 г. През това време обвиняемата обещавала на пострадалата жена, че може да посредничи при закупуването на атрактивни земеделски земи в района на община Свиленград. Първоначално твърдяла, че ще ги вписва на нейно име, а след това ще ги прехвърля на пострадалата. Така обвиняемата получила по банковите си сметки различни парични суми от пострадалата, но не е закупувала с тях земеделски площи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
€£€£€£€
€£€£€£€
24.03.2020 20:30 20:30

uzunjovski bokluk

Една от нейните измамени
Една от нейните измамени
24.07.2020 15:55 15:55

Боклук от класа. Никога не и липсваха аксесоарите, салтанатите, манамюрите и педикюрите. Този вид беше измамнически. Винаги на уговорени ден в който трябваше да дава парите, които ги е взимала все намираше и си лепише вид заболяване. Както и сега но вече номерата не и минават. Това е най-малкото наказание.

Back to top button