Хасково

Хасковлии сигнализират за неокосен парк. Общината: Косим по график след дъжда

За неокосени зелени площи в парка под хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

Според хората не е нормално паркът да изглежда по този начин. Те настояват той да бъде окосен.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че косенето в града се извършва по график. Работата ще продължи след дъжда. Паркът под Езиковата гимназия и квартал „Куба“ са предвидени за косене в сряда. Тогава се очаква и времето да е добро.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
21.04.2020 14:43 14:43

Пълни смешници сте. Парка бил неокосен голяма новина при условие,че разходките в парка са забранени. Защо никой не проверява наглите братя баничари на ул Тотлебен които нарушават всякакви забрани. Превърнали са баничарницата в кръчма събират се по седем осем души сервират ракия,бира и водка клиентелата в събота и неделя е и по голяма. Няма такава държава тези са недосегаеми.

Анонимен
Анонимен
21.04.2020 14:46 14:46
Отговор до  Иван

Все още доколкото знам съществува тел. 112, на който можете да се обадите с такъв сигнал, вместо да обяснявате как няма такава държава. А в случая някой сигнализира за нещо, което счита за нередно, а то явно е такава, щом ще бъде решено. Ама нали вие сте върха на върховете и смятате, че трябва вие да определяте дневния ред на обществото!

Back to top button