Хасково

Големи опашки на КПП-та в Хасково, 36 глобени за неносене на маски

Големи опашки се образуваха и тази сутрин на контролно-пропускателния пункт на изхода на Хасково за Димитровград.

Около 10 часа колоната от автомобили достигна детелината на квартал „Орфей“. Опашка имаше и на входа. Полицаите проверяват и пътуващите в автобусите. Заради доста непопълнени декларации, всички бяха предупредени, че следващият път автобусът от Димитровград ще бъде върнат. Шофьорът пък получи указания да проверява декларациите на пътниците ощи при качване.

Опашки

Читатели на Haskovo.info сигнализирха за опашки и по други КПП-та на областния град. На вход откъм Кърджали се чака между 15 минути и половин час. Колона се образува и на изход. Част от колите бяха отклонявани за попълване на декларации, което допълнително забавяше преминаването.

Иначе, само вчера в Хасковска област са съставени още 36 акта за неносене на предпазни маски. Полицаите са проверили 319 души, поставени под домашна карантина. Не се съобщава за нарушители.

Опашки

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
V
V
24.04.2020 11:46 11:46

Герберастката идиотия няма край.

Василев
Василев
24.04.2020 11:52 11:52

На какво основание шофьора на автобуса ще проверява декларациите. В нея се съдъражт всички данни на едно лице – имена,ЕГН и адрес. Само оторизираните органи имат право на това.

Back to top button