Регион

Авария в цеха за азотна киселина в „Неохим“

Авария е станала след обяд в цеха за азотна киселина на торовия завод „Неохим“ в Димитровград, съобщават от областна администрация.

Взривът е бил силен и е чут от много хора. Според пожарната няма пострадали и жертви, има единствено материални щети. Спукан е топлообменник.

Производството в цеха е спряно в момента. Кметът Иво Димов допълни, че няма сериозни поражения и опасност от изпускане на вредни вещества.

Аварията няма общо със земетресението, което стана край Пловдив и беше усетено в Димитровград. Няма опасност за населението.

От „Неохим“ коментираха пред Haskovo.info, че не става въпрос за авария. Силният шум бил част от нормалното спиране на инсталацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.05.2020 10:58 10:58

ГОВОРИМ ЗА ЗАВОД ПОСТРОЕН ОТ ЛОШИЯ СОЦИАЛИЗЪМ. ЗА 30 ГОДИНИ НИЩО НЕ ПОСТРОИХМЕ. САМО ПЕДАЛ ПАРАДИ ПОЧНАХМЕ ДА ПРАВИМ ПО НАРЕЖДАНЕ НА НОВИТЕ ГОСПОДАРИ.

Петър Стоянов Димитров
Петър Стоянов Димитров
06.05.2020 10:27 10:27

…като цяло всичко в този завод е фалшиво. Така, че намерил кой да говори за фалш! Стефане, както обикновено, очите ти са замъглени от не скрита наглост, а от думите ти струи посредственост. Факт, е че „твоя“ завод си отива, благодарение на теб и твоите близки хора и кръгове. Ще пориташ още малко и ще го приемеш. Времето в което живеем и ще живеем изсиква качествено нови хора. За твое съжаление ти не си от тях. Явно за теб парите са неоценимо богатство и представляват голяма ценност. Доказал си и си показал във времето своята алчност и злоба, чувства които те водят в житейския ти път, навредил си на много хора, знаеш го прекрасно. Редно е да си платиш – ти и „твоите“ хора, за вредите и страданията, които умишлено сте причинили на много хора. Жалко, жалко, много жалко. Знаеш, че през годините сте „спечелили“ стотици милиони за какво се оплакваш и занимаваш обществеността с твоите фалшиви проблеми? Завода ти е много, много стар и счупен. Просто губиш и тепърва има още да губиш. Този начин на работа, който сте приели е пагубен за всички Вас, там в завода. Дори даже отдавна не е завод а цех за разфасовка на евтини и не качествени торове с не ясен произход. Налага се да се промениш. Ако не го приемеш ще ти се наложи да го направиш. Жал ми е за Вас – пропадналите души. От теб, от Вас струи лоша енергия. Вие носите нещастие на хората. Не сте Хора! Не можете и не знаете какво е да дадеш и да направиш Добро! Всичко свързано с теб и всеки допир до теб и до Вас всички води до негативни последици. Гнус ме е дори от мисълта за Вас и обкръжението Ви. Хората на всякъде те виждат какъв си, излагаш се много и пропадаш стремглаво още по-на долу. Вървете си. Дошло Ви е времето. Прибирай се в къщи и не забравяй – Моли се всеки ден, всяка минута на Бог да Ви пощади!

Back to top button