Хасково

65 са заразените за денонощие в страната

65 са заразените с коронавирус за последното денонощие в страната, съобщиха тази сутрин от националния щаб. Извършени са 1 387 теста.

Те са констатирани в областите София (24 случая), Благоевград (8 случая), Ямбол (6 случая), Видин (6 случая), Плевен (4 случая), Сливен (4 случая), Пловдив (2 случая), Пазарджик (3 случая), Перник (3 случая), Разград (3 случая), Кюстендил (1 случай) и Русе (1 случай). Сред тях има 9 деца и 7 медици. 25 са настанени в болница.

Общо заразените са 2 069, като 365 са настанени в болница, а 51 са в интензивни отделения. 225 са заразените медици. Излекуваните са 499, а починалите – 96.

От щаба коментираха, че се запазва огнищния характер на разпространението на коронавируса в страната, което позволява откриването на контактни лица и тяхното изолиране.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button