Хасково

4 акта и един фиш след абитуриентското автошествие в Хасково

4 акта и един фиш са съставени на празнуващите днес абитуриенти в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Те са за непоставени колани в автомобилите и за нередовни документи. Абитуриент и абитуриентка бяха глобени от пътните полицаи на булевард „България“ до Бизнесцентъра. Санкциите са за непоставени колани.

Абитуриенти

Haskovo.info припомня, че около 11 часа зрелостници от повечето училища на областния град се събраха край лятното кино на „Кенана“. След като се позабавляваха там те се качиха по колите и направиха обиколка из Хасково.

Абитуриенти

Междувременно от Областната дирекция на МВР информираха, че снощи около 200 абитуриенти са се събрали да празнуват на чешмите край язовир „Клокотница“. След 22 часа там са били изпратени няколко патрулки, като полицаите са казали на зрелостниците да се прибират. Няма задържани и санкционирани.

Абитуриенти се събраха и се забавляваха на Кенана

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
....
....
15.05.2020 20:23 20:23

Успешно завършване на зрелостниците!! Но едно не ми направи добро впечатление, на кръстовището на зеленчуковия пазар момче излезло от прозореца на кола стреляше с пистолет във въздуха, дали беше играчка не знам, но това направи лошо впечатление на всички хора които се намираха там😔😔😔

ЧОВЕКА С ПИСТОЛЕТА
ЧОВЕКА С ПИСТОЛЕТА
15.05.2020 23:27 23:27
Отговор до  ....

не беше играчка!

Човека без пистолета
Човека без пистолета
17.05.2020 6:44 6:44

Ами и газов да е пак е играчка плячо не се вживявай

Pan4o
Pan4o
16.05.2020 7:44 7:44

Da go duha 6tom ne e irra4ka, PEDAL

..българче да се наричам..
..българче да се наричам..
16.05.2020 8:07 8:07

В ръцете на дете, служи като играчка…явно за това го е взел от мама и тати, нека си поиграе пред другите дечица. Тя белята ако стане, тогава ще му мислим
Успех зрелостници! Вие сте нашата гордост и очаквания!

Antoniq
Antoniq
16.05.2020 15:46 15:46

Само да ви уведомя че това е газов пистолет и всеки може да си го изкара на 18 години :) и по леко с мама и тате :)

Венци
Венци
16.05.2020 12:00 12:00

По кой закон полицаите изгонили абитуриентите след 10 ч. вечерта от Кенана? Комунизма ли връщаме? Този боклук Бойко Борисов да върви на майната си? Хем е прост селянин, хем е червен боклук ! Срам ме, е че той е премиер на България ! Бивши комунисти няма. Веднъж приел ли си червената чума в главата и да се обърнеш в друга посока, ти си оставаш мръсна марксистка сган ! Смърт за шайката ГЕРБ ! Долу предателите ! Заставаме зад президента Румен Радев. В Европа протестират против дистанцията. Сърбите с тенджери и тигани от терасите намалиха срока на извънредното положение. Не мога да скрия, че съм върл сърбоманин ! Слушам основно македонска и сръбска музика ! За мене Тито е най-великия политик на всички времена. Мястото на българите е във федерацията на южните славяни. Тези хора отдавна са ни взели там, казват, че Сърбия е наша !

Венци
Венци
16.05.2020 12:05 12:05

Нали уж казаха, че няма ограничение за ползване на парковете. Тази хасковска полиция си позволява да върши произвол. Как не ги е срам?! Нали и те имат деца? Кой е тоо идиот издал заповед да притеснява младите? Нещо май ще му се случи на семейството. То значи стана тъй на лекар и полицай вяра да нямаш. Тези двете професии в момента са най-недостойните. Те послужиха за маша на мутрите. Мани ги тее….

дхс
дхс
16.05.2020 15:36 15:36

ха познайте глобените от кое средно училище са. То каквато чалгаджийка и простачка е директорката, такива стават и учениците. Щото като ги види вънка от час им се мазни и се прави на демократична, пък после врещи на учителите що не ги прибирали в час. Ми ти що не ги прибираше Ма. Щот гледаш само да се мазниш и да си криеш проклетията!

Back to top button