Спорт

Васил Ривов се готви с националите на „Белмекен“

Състезателят на хасковския карате клуб „Аида Вадо-рю“ Васил Ривов е сред четиримата национали, които провеждат олимпийска подготовка по карате на „Белмекен“.

Хасковският шампион се подготвя да атакува квота в олимпийската дисциплина кумите категория до 67 кг. През двата месеца на извънредно положение подготовката на националите ни бе затруднена и сега трябва бързо да се навакса, за да са максимално готови при възобновяването на състезанията и квалификациите.

Haskovo.info припомня, че с решение на министъра на спорта Красен Кралев се възобновиха тренировките за състезатели по програмата за „Олимпийска подготовка за Токио 2020“ в националните спортни бази в България. Поради пандемията олимпиадата беше отложена за лятото на 2021 година, но подготовката на олимпийците продължава на пълни обороти. От 13 май до 2 юни на високопланинската спортна база Белмекен тренират при строги епидемични мерки спортисти от пет вида спорт – карате, бокс, борба, джудо и плуване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button