Регион

100 кг. хероин за 9 млн. лв. хванаха на Капитан Андреево

Над 100 кг. хероин за 9 039 600 лв. е задържан на ГКПП „Капитан Андреево“ снощи, съобщават от прокуратурата.

На пункта на вход от Турция пристигнал товарен автомобил Скания с прикачено ремарке. Камионът е управляван от 33-годишен гражданин на Босна и Херцеговина. В шофьорската кабина под кушетката за почивка на водача били поставени няколко кашона и сак, в които са открити 200 пакета с хероин. В ремаркето водачът е превозвал авточасти, като крайната точка на пътуването е била Босна и Херцеговина.

Хероин

Съпричастни към контрабандата са и други двама граждани на Босна и Херцеговина. Те се придвижвали почти паралелно с друг товарен автомобил, който също е проверен от служителите на „Капитан Андреево“, но в него на са открити наркотични вещества.

Тримата мъже са задържани за срок от 24 часа. Днес предстои те да бъдат привлечени и задържани за срок от 72 часа с постановление на прокурор. Окръжна прокуратура – Хасково ще внесе и искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Хероин

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.05.2020 19:27 19:27

Да ви кажа тъпо е хероина да се смята в пари. така подтиквате младите да станат наркотрафиканти. По правилно е да се каже 100 килограма хероин за 10 000 поне съсипани живота са хванали митничарите.

Back to top button