Регион

Младежи без книжки и с чужди номера бягат от полицията през почивните дни в Хасковско

Няколко случая на шофьори без книжки и коли с чужди номера са установили през почивните дни полицаите в Хасковска област, съобщата от МВР.

В Харманли група младежи са си спретнали гонка с униформените, след като те направили опит да ги спрат. Фолксвагенът продължил и след известно време спрял, а пътниците хукнали да бягат. На място е заловен 22-годишен от село Дюлица, а водачът, който е от Харманли и е на 26 години се издирва. Той е познат на органите на реда с предишни прояви и е неправоспособен. Колата пък е била с чужди табели, а в нея са открити и още 2.

24-годешен хасковлия е хванат с кола с чужди табели в ул. „Ястреб“. Установено е, че колата му е с прекратена регистрация. Също в Хасково 30-годишен е карал без книжка, а в Любимец е задържан 40-годишен от Малко градище, който управлявал нерегистриран мотопед.

Статистиката на полицията за почивните дни се допълва и от 35-годишен пиян шофьор без книжка, който карал Опел на ул. „Акация“ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пак ли
Пак ли
26.05.2020 14:41 14:41

Само роми май.
Конфискация на МПС и да видим какво ще карат.

До пак ли
До пак ли
28.08.2020 14:27 14:27

Не може. Ако на тях им вземат колата ще е дискриминация. Ако вземат нашата ще е свършена работа.

Back to top button