Хасково

Шофьор без книжка пробва да подкупи полицай с 20 лв., арестуваха и пияна хасковлийка

Водач без книжка е задържан след опит да подкупи полицай, съобщават от областната дирекция на МВР.

Тази сутрин в 4:40 часа, след поискано съдействие, пътни полицаи от Свиленград са проверили на вход от Гърция за България влязъл лек автомобил Форд, управляван от 51-годишен харманлиец. Той не е представил шофьорска книжка. Към него се приближил младши автоконтрольор Георгиев и водачът сложил в джоба на светлоотразителната му жилетка банкнота от 20 лева и веднага е арестуван.

53-годишен жител на джебелското село Сипец пък е проверен от криминалистите на пътя от село Капитан Андреево в посока автомагистрала „Марица“. Шофираната от него кола Мерцедес била с поставен регистрационен номер само отпред. При направената справка се установило, че колата е с прекратена регистрация. На водача е съставен акт.

Пияна хасковлийка, шофираща по улиците на областния град е задържана в 1:20 часа. 39-годишната водачка на Опел е спряна от униформените на булевард „България“. Тестът с дрегер е отчел наличие на 1.25 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button