Регион

С 1.5 млн. лв. ремонтират мост на река Марица в Димитровград

Обществена поръчка за укрепване и възстановяване на пътния мост на река Марица на булевард „Стефан Стамболов“ обявиха от община Димитровград.

По него се осъществява връзката между центъра на града и кварталите „Марийно“, „Вулкан“ и „Черноконево“. Съоръжението се състои от три части. В началото и в края има по един едноотворен подлез със светъл отвор от по 6 м, през които преминават черни пътища. Централната част е седем-отворна монолитна стоманобетонна конструкция, система „герберова греда“ с отвори по 24.5 м двата крайни отвора и между тях пет отвора по 31 м. Общата дължина на моста, включително крилата на подлезите, е 236.1 м.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 544 835 лв. без ДДС. Продължителността й е 420 дни. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 15 юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коцето
Коцето
07.06.2020 14:57 14:57

Ам за толкова пари още два ще построят, бре🤣🤣🤣🤣

Back to top button