Регион

37-годишна остави колата си отключена и я обраха

37-годишна димитровградчанка е подала сигнал за кражба от автомобила й вчера, съобщават от полицията.

В 11:40 часа жената съобщила, че оставила паркираното си на улица в Меричлери Рено отключено за известно време. Когато се върнала установила липса на мобилен телефон.

28-годишен е задържан за дрога в Димитровград. Той е спрян за проверка вчера с лекия си автомобил Мерцедес. В дрехите му криминалистите открили полиетиленов плик с 0.80 грама метамфетамин и лула за пушене със следи от същата дрога. Дрегерът отчел, че той шофира и след употреба на метамфетамин.

Тютюн и цигари без бандерол пък са иззели хасковските полицаи. През почивните дни те са извършилии проверки в домовете на три лица на улиците „Пролетарска“, „Картечар“ и „Цар Пресиян“. В жилищата на две жени и мъж са открити и иззети общо 17 кг. ситно нарязан тютюн и 660 саморъчно свити цигари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button