Хасково

Кметът е отрицателен за коронавирус, остава под карантина

Кметът на Хасково Станислав Дечев има отрицателен PCR-тест за коронавирус. Въпреки това той ще остане под домашна карантина, защото беше сред хората, контактували с Григор Димитров при посещението му в Хасково.

„Случващото се през последните дни показа за пореден път, че няма застраховани срещу вируса. Заразата не подбира кого да порази, в това число и нашите любимци, какъвто безспорно е Григор Димитров“, написа в профила си във Фейсбук Дечев. Той пожелава на тенисист номер 1 бързо възстановяване и скорошно завръщане в големия спорт.

Тестове днес си направиха и голяма част от журналистите, включително и кореспондентите на национални медии, които отразиха тренировката на Григор на хасковските кортове. Техните резултати също са отрицателни.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Папагал от хасково нет сайта
Папагал от хасково нет сайта
22.06.2020 15:54 15:54

Неможе ли Григор да е спал с някоя от Адам и Ева и да го е срам да каже лудница нещо друго няма ли да напишете новите трима починали от корона вирус хахаха

Аха
Аха
22.06.2020 17:23 17:23

Ммммм, съмнявам се да го е писал той. По- скоро от негово име го е писала НИдялка.

И сега!!!!!!!!!!!!!!!
И сега!!!!!!!!!!!!!!!
22.06.2020 20:56 20:56

Абе хора, днес са отрицателни след пет дена може да са позитивни. А заразата вече ще е плъзнала из целия град! Един ще е заразил 10! Всички, които са били с Григор Димитров да си стоят поне 20 дни по къщите! А тези същите журналисти дето са седели с него и вземали интервюта, снимки, автографи бяха и по училищта – снимаха подготовката за малките матури, бяха сред децата ни в дните на изпитите – пак да снимат и информират. Колко деца и учители ща се окажат заразени! УЖАС! НЕЗАБАВНИ МЕРКИ И ТЕСТВАНЕ! Имаше снимки от училище „Васил Левски“, от училище „Климент“. Колко са стояли журналистите, с кого са контактували, дезинфекцирано ли е след тях? Ако вече има болни сред децата! А персонала в училище – ако предаде нещо на децата! БЕЗУМИЕ Е ТОВА!

Анонимен
Анонимен
22.06.2020 21:13 21:13
Отговор до  И сега!!!!!!!!!!!!!!!

Рисков контакт е директен разговор на по-малко от метър и половина в продължение на повече от 2 минути. Дори от РЗИ днес казаха, че близостта по време на селфи не е рискова.

ах
ах
22.06.2020 21:17 21:17

Де тоя късмет оная продавачка на големи зелени плодове по земята да хване ковида! Доживотна карантина за тая ненормалната кучка с ненормални амбиции и болест по първенство и оправност! Дано да е първата директорка на училище с ковид19. Та да се кротне завинаги! Щом не ще да си ходи доброволно – ковидче!

Бон
Бон
22.06.2020 21:46 21:46

Нема страшно, директорка не е нужна. Тя властта отдавна е в ръцете на няколко семейства -Ван–ви, Анге–ви и Дим–-ви! Те определят и диктуват какво ще се случва! И да не забравяме оная рошава харманлийска руспия – полиподмазвачката и първа подлога.

Back to top button